Pasta med rejer, muslinger og blæksprutter | GASTROmad

Pastaret med rejer, muslinger og blæksprutter – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/pasta-med-alt-godt-fra-havet/

Denne ret bringer mange dejlige minder frem, da det var den første ret jeg lavede til min hustru da vi næsten lige havde mødt hinanden. Retten var og er stadig et hit. Udover minderne smager kombinationen af alt godt fra havet sammen med pasta bare super godt.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/15uV-vPKLsI

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:
1 – 2 poser tørret spaghetti
100 – 200 g pose tigerrejer uden skal
100 – 200 g små blæksprutter
1 kg. friske hele blåmuslinger
2 Gulerødder
1 løg
2 fed hvidløg
1 ds. flåede tomater
2 dl. hvidvin
1/4 hel rød chili
Frisk basilikum

Sådan gør du:
Skyl blæksprutterne og skær evt. munden af. Skær dem i mindre stykke.

Skræl gulerødderne og skær med i mindre tern. Løg og hvidløg skrælles og skæres i tern. Chilien halveres og kernerne fjernes, og skæres i små tern.

Sauter gulerødder, løg og hvidløg ved middelvarme i olien indtil de bliver glas klare. Tilsæt hvidvinen, lad det boble i 2 minutter, hvorefter de flåede tomater tilsættes.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromad.dk/