Pebernødder med fløde og appelsin | Liv Martine

Pebernødder med fløde og appelsin – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/pebernoedder-med-floede-og-appelsin/

Pebernødder er en af julens mange glæder. Disse pebernødder har et twist af appelsin og nelliker der gør den ekstra lækker. Derudover er bindemidlet fløde, fremfor æg hvilket virkelig gør denne pebernød helt unik. Prøv den, jeg lover du ikke bliver skuffet!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til ca. 85-110 stk

Ingredienser:
Pebernød dej
o 120 g. Stuetempereret smør
120 g. Sukker
½ dl. Fløde
240 g. Mel
½ tsk. Bagepulver
½ tsk. Natron
½ tsk. Kanel
½ tsk. Kardemomme
½ tsk. Hvid peber
1 tsk. Stødt nelliker
½ tsk. Stødt ingefær
1 Økologisk appelsin (skallen heraf)

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader traditionel varme.

Pisk smør og sukker sammen indtil sukkeret er opløst og massen er blevet mere hvid og luftig.

Tilsæt forsigtigt fløde ved lav hastighed. Når det danner en ensartet masse sluk.

Vend mel sammen med bagepulver, natron og de andre krydderier og sigt det ned i massen.

Riv til sidst appelsinskal ned i dejen. Sigt det ned i den flydende masse og ælt det sammen.

Rul mellem 85 og 100 pebernødder. For at få det mest ens resultat rul dejen ud i tre lige lange pølser som vejer det samme og skær dem ud og tril dem.

Bag dem i mellem 10-12 minutter. Men hold øje med dem. Alle ovne er ikke ens.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Liv Martine’s YouTube https://www.youtube.com/c/livmartine