Punchbowle med rom, whisky og champagne | Gastromand

Punchbowle – Se opskriften her: http://www.migogminmad.dk/opskrift/frisk-sommer-punchbowle/

For helvede Punch’en er jo næsten afgået ved døden! Det hører til 80’er festerne! Men vi vil gerne slå et slag for, at med den rette mængde alkohol og kærlighed for den sag skyld, så er Punch den bedste åbning til en fest. Hemmeligheden er bare, at du skal sjaske en flaske bobler i til sidst og sige “Voila” når du afslutter den – så er det sgu belæg for en god fest!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 6 personer:

Ingredienser:
2 limefrugter i tynde skiver
2 appelsiner i tynde skiver
2 citroner i tynde skiver
500 ml røget whisky
500 ml mørk rom
250 ml sukkersirup (2 dele sukker, 1 del vand)
250 ml Frederiksdal kirsebærvin eller New Nordic Cherry Likør
1 flaske cava eller prosecco

Sådan gør du:
Bland alle ingredienser på nær cava. Lige inden servering hælder ud cavaen sammen med resten af blanding. Servér i fine cocktailglas.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/