Rensning af muslinger | GASTROmad

Se hvordan man renser muslinger:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/rensning-af-blaamuslinger/

Hvor svært er det, at banke muslingerne på kanten af bordet og rykke skægget af dem? Det er ikke raketvidenskab, at tjekke om muslingerne er okay.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Sådan gør du:
Skyl blåmuslingerne i rindende vand og fjern skægget. De muslinger der er åbne bankes mod bordet eller kanten af vasken for, at tjekke om de er i live. Såfremt de er levende lukker de sig efter lidt tid. Hvis ikke kasseres de. Sæt de rensede blåmuslinger på køl.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromad.dk/