Sådan Køber du din Første Mercedes uden Besvær

Når man skal ud at købe en Mercedes, er man i lidt af en luksus-problemstilling: der er så mange muligheder på markedet. Det er specielt tilfældet fordi mange går rundt og drømmer om at købe en Mercedes i flere år før det bliver til virkelighed, og de har derfor kunnet kigge på mange modeller.

Så hvordan sikrer man sig, at man træffer det rigtige valg i forbindelse med køb af sin første Mercedes? Er der noget at spare ved at kigge ved flere forhandlere, eller bør man slå til når man ser drømmebilen?

Flere muligheder betyder mere konkurrence, hvilket er godt for dig som køber. Siden folk der køber Mercedes generelt har god forretningsforståelse, så ved forhandlerne godt at de skal kæmpe hårdt for at sælge til dig. Det betyder også, at de generelt ved rigtigt meget om de bilmodeller de viser dig: de kan gå i detaljer omkring læderet, de benyttede folier og den elektroniske indmad. Hvis du har forstand på disse ting skal du derfor ikke holde dig tilbage med at spørge.

For at undgå at betale for meget eller købe den forkerte bil, så er der også et par spørgsmål du er nødt til at stille dig selv. Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken model der passer bedst til dine behov. Er det Mercedes A Klasse du skal ud at kigge efter, eller kører du i et terræn hvor M-klassens 4-hjulstræk er nødvendigt? Jo mere du forstår omkring dine behov, jo nemmere har du ved at spore dig ind på den rette model.

Når du ved hvad du vil have, så vær klar til at tage styringen i salgsprocessen. Ved at have gjort dine beslutninger og undersøgt markedet og bilmodellerne på forhånd, er det dig der bestemmer slagets gang. Nogle sælgere vil prøve at sælge dig en bestemt Mercedes model, fordi det er den de tjener den bedste kommission på eller fordi den har været ved forhandleren længe. Stå fast ved dit valg, og gør dine behov tydelige.

Hvis din salgsperson bliver ved med at presse, så find en anden. En god sælger stiller spørgsmål. Det er ikke vedkommendes job at fortælle dig hvad du skal købe – deres job er at forstå dine behov og hjælpe dig med at finde den bil der dækker dem bedst muligt.

Hiv ikke pungen op a lommen før du er helt klar til at binde dig, og ved at du kan stå inde for den beslutning. Hvis du er det mindste usikker, så lad dig ikke presse til at tage en beslutning. Din nyindkøbte bil skal gerne være noget der bringer glæde – ikke noget der får dig til at tænke ”ahh, det var også dumt” hver gang du sætter dig ud i den.

Previous articleDe 5 hotteste brands i 2017
Next articleMød Morten – Droppede ud af Universitetet og Blev Sin Egen Chef