Se verden – på et SU-budget

Det bedste tidspunkt at rejse i dit liv er under studiet. Det er en kendsgerning at universitetsstuderende har Danmarks længste sommerferie, ofte fra maj eller juni til begyndelsen af september. Derfor er det optimalt at rejse under studiet. Men hvorhen? Og måske er budgettet ikke lige til det. Men frygt ikke, du får her nogle råd til at finde den billigste –og bedste- rejse.

Sol, sand og saltvand

Der er ikke noget spørgsmål. Du skal til et sted med varme, så du kan komme væk fra studiesalens mørke kolde vægge. Faktisk er udvalget større end man lige går og tror. Maldiverne? Bali eller noget helt andet? Mulighederne er mange, men priser kan svinge voldsomt alt efter hvor du søger. Derfor skal du holde dig til hjemmesider som specifikt henvender sig til studerende, som danskstudiecenter.dk. Det er den slags virksomheder der tilbyder den eller de studierejser som du søger.

Baggrunden for enhver rejse er selvfølgelig afslapning. Om du slapper af ved at tage på stranden eller ved at skydive, det er op til dig. Men så er det jo godt at mange af destinationer har begge. Hvis du søger de eventyrlige naturoplevelser, så er Australien et oplagt mål. ”The land down under” tilbyder alt indenfor friluftsliv og så er det en af de største destinationer for unge rejsende.

Et par klik og du er på vej til stranden

Ja, det er kun et par klik væk. Og en lille flyvetur. Men i denne moderne tidsalder er det bare blevet nemmere! En tur der ville tage måneders planlægning for bare 10 år siden, kan nu klares på et par timer. Du skal bare vælge en destination og så er du på vej til dit livs oplevelse. Internettet tilbyder et overflødighedshorn af fantastiske oplevelser, serveret på et sølvfad til dig. Du kan møde ukendte lande, fantastiske smagsoplevelser og en rig kultur i alle de rejser der udbydes til studerende.
Når nu vi snakker om internettet, burde du holde dig til hjemmesider der er anmeldt på trustpilot. De giver et godt præg om hvem der er til at stole på. Det er altså andre studerende og unge der selv har prøvet de rejser der tilbydes, og de er til at stole på.

Dit næste eventyr venter lige om hjørnet. Verden har meget at byde på og derfor skal du rejse når tiden er bedst, under studiet. Sommermånederne er snart over os, og da man ikke kan stole på det danske sommervejr er det klogeste valg en tur til de varme lande. Særligt hvis man ønsker en billig femstjernet tur.

Følger du disse vise ord vil du uden tvivl kunne finde en billig tur til udlandet. Når man finder det økonomiske aspekt vil det kun være fantasien der sætter grænser når det kommer til din rejse. Så tag en dyb indånding, træd tilbage og spring ud i det!

Previous articleDen Ultimative Guide til at Købe Støvler til Kvinder
Next articleBarnedåbsgaver til et ventende par? Her er 5 af de bedste