“Skewers” – saftige grillspyd med lam og chorizo | Gastromand

“Skewers” – saftige grillspyd med lam og chorizo – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/grillspyd-med-lam-og-chorizo-i-fladbroed/

Skewers er faktisk en ret kendt grillspise men bliver ofte undgået, fordi fantasien lige mangler. I denne version er det den krydrede spanske pølse, som giver the final touch. Det krydrede fedt giver nemlig smag til både lam og grøntsager – et sikkert grillhit!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
300 gram lammefilet
300 gram chorizopølse fra slagteren
1 grøn peber
2 rødløg
½ squash
250 gram champion
4 spyd i metal
Olie
Salt/peber

Fladbrød :
10 g gær
2 dl vand
½ tsk salt
1 tsk sukker
300 g hvedemel

Pimentos De Padrons:
20 Pimentos – eller 4 røde eller grønne peberfrugter skåret ud i mindre bidder
Olivenolie af højeste kvalitet
Salt/Peber

Sådan gør du:
Varm grillen op til den rammer helvedes flammer. Skær kød og grøntsager i mundrette stykker. Fordel kød og grøntsager på spyddene og drys med salt og peber. Pensel din skewers med olie. Rist dem på indirekte varme. De skal have cirka 10 min på grillen.

Opløs gæren i vand og tilsæt salt og sukker. Ælt melet i dejen – ælt dejen godt igennem gerne i en røremaskine, hvis du har en. Lad dejen hæve i ca. 45 minutter. Del dejen i ti boller – rul bollerne til meget flade pandekager, det kræver en del mel. Bag fladbrødene på en brandvarm og tør pande – bag ca. et minut på hver side.

Pimentos De Padrons:
Varm grillen godt op og find en stegepande
Tilsæt 3 store spsk olivenolie
Tilsæt dine pimentos og stegt dem ved højt varme
Tilsæt salt og peber

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/