Spaghetti bolognese med bacon og krydderurter | Gastromand

Lyn spaghetti bolognese med bacon – Se opskriften her: http://www.migogminmad.dk/opskrift/lyn-bolognese-med-bacon-og-friske-krydderurter

Vi har lavet mere eller mindre alle tænkelige udgaver af bolognese på Gastromand, men aldrig en lyn-version. Faktisk virker det lidt som en udfordring, for reelt er det ikke muligt at lave overhovedet, den skal jo småsimre i timer, men vi siger skam ikke nej til en udfordring!

Se tips og tricks film her https://youtu.be/2y5FYElpaT0

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:
600 g finthakket løg
50 ml jomfruolivenolie
3 fed finthakket hvidløg
150 g finthakket gulerod
150 g finthakket blegselleri
50 g bacon
200 g hakket oksehale
200 g hakket okseshortribs
100 g hakket svinenakkefilet
1 lille dåse tomatpuré
35 ml balsamico
3 dl hvidvin
2 dl sødmælk
1 bouquet garni (basilikum, timian, persille og laurbærblade)
2 dåser flåede tomater af god kvalitet
100 g smør
2 tsk tabasco
3 spsk fiskesauce
1 spsk worchestershiresauce
3 spsk Ketchup
salt og peber

Sådan gør du:
Start med at hakke løg og hvidløg. Steg baconen i en sautér-pande (eller en gryde) og brug fedtet herfra til at stege løg og hvidløg blødt og gyldent.

Smid kødet i panden og lad det tage farve. Imens det tager farve, snitter du grøntsagerne i små tern. Tilføj grøntsagerne til panden. Derefter skal krydderurterne hakkes fint og smides i panden. Tilføj de flåede tomater, puréen og ketchuppen.

Derefter hældes hvidvin, balsamico, worchestershiresauce og fiskesauce i. Lad bolognesen småsimre i minimum 10 min. Lige inden servering vendes de stegte baconstykker i bolognesen.

Smag til med salt og peber. Hvis du har en ost i køleskabet, kan du snildt rive lidt ost over retten. Bon appetit!

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/