Stegt flæsk med spinat og persillebearnaise | Gastromand

Stegt flæsk med bearnaise – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/stegt-flaesk-med-spinat-og-persillebearnaise/

Vores nationale stolthed fortjener naturligvis at få en lille plads ved bordet. Det er i sig selv den perfekte ret – noget fedt, saltet og ikke mindst cremet sammensat! Reelt burde stegt flæsk være i en burger, men det må blive et eksperiment for sig selv!

Se tips og tricks film her https://youtu.be/MSJbu-7unqg

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:
1 kg ribbensteg uden ben (eller forskåret flæsk)
1 spsk salt
1 spsk sukker
2 skalotteløg
1 sjat hvidvin
500 g spinat – frisk eller frossen
salt
muskatnød
2 spsk smeltet fedt fra flæsket –
alternativt smør

Sådan gør du:
Tag ribbenstegen ud af køleskabet så den opnår stuetemperatur inden du går i gang. Skær stegen i ca. 1 cm tykke skiver, giv dem lidt salt og sukker og lad dem trække i ca. 30-60 min. Grill flæskeskiverne i en brandvarm grill over indirekte varme i 15 min. Er det ikke lige grillsæson, smider du dem i ovnen på en rist over en bradepande i 15 minutter ved 225 grader varmluft.

Hak skalotteløget fint. Varm en pande op og hæld det smeltede fedt fra flæskeskiverne på panden. Tilsæt skalotteløg og sauter løgene, til de er klare. Tilsæt hvidvin og spinat og lad spinaten falde sammen. Smag til med finrevet muskatnød og salt.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/