Sushi med quinoa og stegt kylling | Carla Chloe

Sushi med stegt kylling – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/sushi-med-quinoa-og-stegt-kylling/

Jeg vælger altså sundhed frem for gammel vane, og derfor har jeg også valgt quinoa frem for hvide ris.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/UqU0F4fmIsQ
http://www.migogminmad.dk/opskrift/sushi-med-quinoa-og-stegt-kylling/

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:
2 kyllingebryster
2 dl quinoa
4,5 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
4-5 spsk riseddike
1-2 tsk sukker
1 agurk
1 bambusmåtte
1 pakke tangplader
Rapsolie

Dip:
2 avokadoer
3 spsk skyr
1 spsk mayonaise
Wasabipasta efter smag

Sådan gør du:
Kom quinoa i en tykbundet gryde sammen med vand og bouillon. Lad quinoaen koge i ca. 15 min. Hold lidt øje og rør rundt når tiden er ved at være gået. Hvis der mangler vand så tilsæt lidt mere. Imens quinoaen koger, kan du røre sukkeret ud i eddiken. Når quinoaen er færdig, lad det køle lidt af og hæld så eddikeblandingen i.

Skær kyllingen i strimler og panér kyllingen ved at dyppe den i de sammenpiskede æg og dernæst i raspen. Steg dem derefter i rigeligt olie til de er gyldne og gennemstegte. Imens kyllingen steger kan du nemt blande ingredienserne til dippen i en blender. Skær agurken i tynde stave.

Når kyllingen er færdig, er det tid til at samle quinoa-rullerne. Læg tang i sushimaskinen eller på sushimåtten. Put quinoa, kylling og agurkstave på tangen og rul dem. Skær rullen i forholdsvis tynde skiver, så man kan have ét stykke i munden. Servér med dippen i små skåle.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på Instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://carlachloe.dk/