Sushidog uden fisk | Vanløse Blues

Sushidog uden fisk – Se den her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/sushi-med-avocado-og-peberfrugt/

En hurtig sushihotter – spar tid ved at undlade at skære den ud, men spis den istedet som en håndholdt hotter og dyp den i din yndlings dip.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 4 stk.

Ingredienser:
4 ark nori tang
2 dl. sushiris, ukogt
1 avocado i skiver
1 rød peberfrugt i strimler
2 gulerødder i strimler
2 spsk. sesamfrø
1 tsk. risvineddike
salt og peber

Sådan gør du:
Kog risene efter anvisning på pakken.
Lad risene køle helt ned og vend dem med risvineddike og salt.
Fordel risene på nori tang arkene, men stop ca. 1 cm. fra kanten længst fra dig.

Fordel fyldet i enden tættest på dig, drys med sesamfrø og rul dem stramt sammen.

Luk rullen ved at dyppe en finger i koldt vand og kør den henover tangen uden ris.

Spis rullerne som en sushidog og dyp dem i fx tamari.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://vanloseblues.dk/