Svinemørbrad med hjemmelavet pesto | Julie Bruun

Svinemørbrad med hjemmelavet pesto – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/svinemoerbrad-med-hjemmelavet-pesto/

Mørbrad er en klassiker som de fleste har prøvet at lave. Ofte bliver det bare med et skud salt og peber og så i ovnen. Jeg elsker dog at eksperimentere, så jeg har kastet mig over en pesto som mørbraden smøres med inden den kommer i ovnen. En pesto man sagtens kan bruges til andet slags kød også. Vi var fan af retten her hjemme, også den mindste i hytten.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Se tips og tricks film her https://youtu.be/mKc_IEnTTMM

Opskrift – 1 person

Ingredienser:
Én mørbrad – her er brugt svinemørbrad, anden mørbrad kan også bruges

Til pesto:
En håndfuld soltørrede tomater i olie + lidt af olien
3 fed hvidløg
1 porre
1 stor håndfuld frisk persille
1 stor håndfuld frisk basilikum
salt og peber

Sådan gør du:
Tænd ovn på 225 grader varmluft.
Mørbraden pudses af for sener, fedt og hinder.
Pestoen laves ved at komme alle ingredienserne i en minihakker eller blender. Blendes/hakkes til konsistensen er som ønsket.
Læg mørbraden i et ovnfast fad. Pesto smøres oven på.
Bages i ovnen ved ca. 20-25 minutter (rosa kød har en centrumtemperatur på 65 grader).

Lad mørbraden hvile 10 min.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Julie Bruun’s blog her http://www.juliebruun.com