Tagliata med parmesan og rucola – opskrift – i samarbejde med Royal Doulton

Tagliata er en Toscansk klassiker, som er nem og hurtig at lave og virkeligt et skønt måltid med masser af smag. Sammen med rucola og parmesan smager det lækre skiveskårede oksekød helt fantastisk og er perfekt til både hverdag og som festmåltid.

Få opskriften og læs mere om Gordon Ramsay by Royal Doulton – Union Street Café her på min blog: http://www.valdemarsro.dk/tagliata/

Det smukke stel som jeg nævner i videoen her er som nævnt i videoen fra det engelske brand Royal Doulton, der netop er blevet lanceret i Danmark.

Stellet hedder Gordon Ramsay by Royal Doulton – Union Street Café og er, som navnet antyder, udviklet i samarbejde med den verdenskendte TV- og Michelin kok, Gordon Ramsay.

Tanken med serien er, at det med sin enkle og lækre stil, skal være lærred for det enkle og lækre måltid, som man serverer og samles om. Med sin på én gang rustikke og elegante design er Union Street Café kollektionen samtidig en hyldest til Ramsays afslappede og fortrukne facon at servere mad på, når han spiser privat sammen med familie og venner.

Et stel der er skabt til at gøre serveringen af mad indbydende og lækker – på en afslappet vis.

Gordon Ramsays har en La Familia tankegang, med det enkle køkkens fokus på gode råvarer og god smag, samt at madlavningen i hverdag og weekender skal være hyggelig og afslappende. Her er stellet fra Royal Doulton perfekt til anretning, rustikt og elegant på en og samme tid. ’The chef’s canvas’ som Gordon Ramsay selv udtaler.

Det fåes i to farver en cremet hvid og en smuk lyseblå, begge med en fin grå kant.

Hele serien kan købes hos https://www.imerco.dk/

↓ Klik herunder for info og opskrift ↓

Tusind tak for du så med!

Kunne du lide videoen, så klik endelig på ‘thumbs up’ og subscribe meget gerne her på min youtube kanal …

——————————————–
♡ OPSKRIFT

Opskrift på tagliata finder du her:
Link: http://www.valdemarsro.dk/tagliata/

Har du spørgsmål til opskriften bedes du benytte linket til indlægget på Valdemarsro.dk. I kommentarfeltet på bloggen bestræber jeg mig på at besvare alle spørgsmål.
Ved at samle spørgsmålene på bloggen kan flest muligt få glæde af svaret.

——————————————–

♡ LINKS ♡

Min blog: http://valdemarsro.dk
Facebook: https://www.facebook.com/Valdemarsro
Instagram: https://instagram.com/valdemarsro_dk
Snapchat: @valdemarsro.dk

——————————————–

♡ KONTAKT ♡
til virksomheder: mail@valdemarsro.dk

——————————————–

Tusind tak fordi I kiggede med ♥

Kram
Ann-Christine
Velbekomme!