Tapas: bagte peberfrugter, rejer og æg | Carla Chloe

Tre hurtige tapas opskrifter – Se mere her: http://www.migogminmad.dk/opskrift/tre-hurtige-tapas-bagte-peberfrugter-rejer-og-aeg/

Mit bud på tre små tapas retter, der pynter og er lette at lave og spise ikke mindst.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/0gDWFkgDRkM

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:
store tigerrejer – køb evt. en stor pose frosne
3 fed hvidløg
olivenolie
salt og peber
timian
spyd med plads til 3 rejer på hver
en pose mini orange eller røde peberfrugter
havflagesalt
æggemousse*
sorte oliven uden sten
dild

Sådan gør du:
Start med at marinere rejerne i en blanding af olie og presset hvidløg. Sæt tre rejer på et spyd og drys dem med salt, peber og timian, og stil dem i køleskabet mens de andre ting laves.

Skyl peberfrugterne og læg dem på et stykke bagepapir. Vend dem i olie og salt, og bag dem i ovnen ved 190 grader indtil de er møre, og lidt sorte på toppen. Steg rejerne i en lille smule olie på en pande til de har taget lidt farve og er varme.

Fyld de halve æg med æggemousse og pynt dem med oliven, peberfrugter og dild, så de ligner små kyllinger.

Links:
Følg os på facebook hhttps://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://carlachloe.dk/