Thai fiskefrikadeller med boghvedesalat | Emma Martiny

Thai fiskefrikadeller med boghvedesalat – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/thai-fiskefrikadeller-med-boghvedesalat/

Giv dine fiskefrikadeller et asiatisk twist med ingredienser du kan få hos en almindelig købmand. Jeg elsker at servere dem til en piv-sund boghvedesalat med avocado, edamamebønner og radisser.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 4 personer

Ingredienser:
1 portion fiskefars
2 spsk. fiskesauce
½ – 1 spsk. rød karrypasta
skal og saft af 1 lime
1 tommel ingefær
3 fed hvidløg
1 stor håndfuld koriander
4 forårsløg

Asiatisk boghvedesalat
2 dl boghvedekerner
200 g frosne edamamebønner
2 avocadoer
3 forårsløg
50 g feldsalat
1 håndfuld mynte
1 bundt radisser

Dressing
2 spsk. olivenolie
skal og saft af ½ lime
1 tsk. honning
salt & friskkværnet peber

Sådan gør du:
Rør fiskesauce, karrypasta, limeskal og –saft ud i fiskefarsen. Riv ingefær og hvidløg fint. Hak koriander groft, og skær forårsløgene i fine skiver. Tilsæt det hele til farsen, og rør den sammen. Lad den stå i 30 minutter i køleskabet.

Kog boghvedekernerne i 10-15 minutter i letsaltet vand, indtil de er netop møre. Pas på, de ikke bliver klistrede og udkogte – det går pludseligt stærkt. Skyl de kogte boghvedekerner i koldt vand, så de hurtigt køler af, og stil dem i køleskabet, imens du tilbereder resten af salaten.

Boghvedesalat:
Hæld kogende vand over edamamebønnerne, og lad dem stå et minuts tid, så de tør op, inden du sier vandet fra. Skær radisserne i tynde skiver. Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, hæld den i skålen, og vend det hele sammen. Sæt salaten på køl indtil servering.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Emma Martiny’s blog her http://www.emmamartiny.dk/