Traditionel italiensk penne arrabiata | Stonemuse

Traditionel italiensk penne arrabiata – få opskriften her:
https://www.migogminmad.dk/opskrift/penne-allarrabbiata/

Det kan være svært udtale denne ret, men den er i hvert fald ikke svær at lave. God pasta, en spicy chiliolie, en sauce som er lavet på meget få ingredienser – og så er den hjemme. Husk at servere med en masse ost!

Se tips og tricks video her https://youtu.be/4_n4w6dCkqg

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
7 spsk. chili/hvidløg olie
1 fed hvidløg, fintsnittet
1 rødløg, finthakket
1 dåse/ 400 g hakkede blommetomater (på dåse)
Salt og peber
500 g penne pasta
1 tsk. rødvinseddike
3 spsk. Rasp
1 håndfuld frisk, hakket timian eller en tsk. tørret timian
1 håndfuld friske salvieblade
Lidt revet parmesan
 
Pynt: pandestegte, friske salvieblade og fintrevet parmesan

Sådan gør du:
Start med at opvarme ca. 5 spsk. af chili- og hvidløgsolien i en stor pande på middelvarme. Snit hvidløget fint og hak rødløget fint. Steg det på panden i ca. 3 min. Kom derefter tomaterne i og lad det hele simre i ca. 10 min. Mens det simrer sæt da en gryde over med saltet vand og bring det i kog. Kog penne pastaen og si vandet fra, når det er al dente. Skyl i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Efter ca. 10 min tilføj da 1 tsk. rødvinseddike, lidt timian og smag til med salt og peber i tomatsaucen.

En ny pande opvarmes med 2-3 spsk. chili-og hvidløgsolie ved middelvarme. Tilføj rasp og salvieblade. Raspen skal bare lige blive sprød og gylden og det samme med salvien. Tages derefter af varmen.

Kom den kogte penne pasta i tomatsaucen, som gerne skulle være kogt ind nu. Varm det kort op og så er det klar til servering.

Servér evt. med lidt ekstra olie på toppen af retten sammen med de ristede salvieblade og raspen. Riv lidt parmesan ud over, hvis ønsket.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://www.stonemuse.dk