Vegetarfrikadeller med tahindressing | Vanløse Blues

Vegetarfrikadeller med rodfrugter og tahindressing – Se opskriften her: http://www.migogminmad.dk/opskrift/vegetarfrikadeller-med-bagte-rodfrugter-og-tahindressing/

Jeg synes at frikadeller sagtens kan laves af andet et kød, prøv disse vegetardeller og oplev en fantastisk frikadelle med masser af smag.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/nP6D7MgzkPE

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 12. stks.

Ingredienser:
1 dåse kikærter
2 dl kogt quinoa
1 æg
1 håndfuld bredbladet persille
2 gulerødder, groft revet
1 squash, groft revet
2 tsk grøntsagsbuillon
1 tsk koriander
1 tsk spidskommen
1 tsk paprika
2 tsk salt
evt. lidt loppefrøskaller eller mel til at binde farsen sammen med.

3 rødbeder
3 pastinakker
3 gulerødder
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg. fint revet
1 tsk spidskommen
Havsalt og friskkværnet peber
1 lille håndfuld bredbladet persille
Kernerne fra 1/2 granatæble

Sådan gør du:
Blend kikærterne sammen med æg og krydderier og salt.
Hvis farsen er meget våd kan du tilsætte et par spsk. loppefrøskaller eller mel.

Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
Rør alle de øvrige ingredienser i og form farsen til 12 frikadeller og læg dem på bagepladen.

Lun rodfrugtsalat:
Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir. og vend dem med olie, salt, peber, hvidløg og spidskommen.

Sæt pladen med vegetarfrikadeller og pladen med rodfrugter i en 200 grader varm ovn, og bag det i 25 min.

Rør imens dressingen sammen.

Hak persille groft og bank kernerne fri fra skallen på granatæblet.
Lad rodfrugterne køle lidt ned inden de vendes med dressingen.
Anret rodfrugterne i en skål eller fad, og drys med persille og granatæble.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://vanloseblues.blogspot.dk/